Ανακοίνωση για το μεταπτυχιακό μάθημα «Σχεδιασμός Μουσείων και Εκθέσεων στη Σύγχρονη Πόλη»

Όσοι φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους progress ή classweb, δεν έχουν κοπεί από απουσίες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξέταση περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 για το μάθημα Β001 Σχεδιασμός Μουσείων και Εκθέσεων στη Σύγχρονη Πόλη (που θα πραγμοτοποιηθεί την Πέμπτη 24/9/2020 και ώρα 18:00 μέσω skype for business), θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο exams.eclass.upatras.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11/9/2020, ώρα 24.00.

Το μάθημα είναι ήδη διαθέσιμο στο exams.eclass.upatras.gr ως Σχεδιασμός Μουσείων και Εκθέσεων στη Σύγχρονη Πόλη – Εξεταστική Σεπτεμβρίου (Β001).

Η εξέταση θα είναι προφορική και θα πραγματοποιθεί στο skype for business. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία που όρισε το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ο σύνδεσμος εξέτασης θα σας σταλεί μετά την εγγραφή-δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στο exams.eclass.

Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές οφείλουν:

  1. να διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα (π.χ. σταθερό ή φορητό Η/Υ, κάμερα, μικρόφωνο, κλπ.) και να έχουν ελέγξει τη σωστή λειτουργία του κατά τον χρόνο της εξέτασης,
  2. να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης.
  3. στην αρχή της εξέτασης να επιδείξουν τη φοιτητική ταυτότητα-πάσο για λόγους ταυτοποίησης.
  4. να έχουν την κάμερα ανοιχτή σε όλη την εξέταση,
  5. να συνδεθούν στο σύστημα skype for business 2-3 λεπτά πριν ξεκινήσει η εξέταση της ομάδας όπου έχουν τοποθετηθεί,
  6. να χρησιμοποιήσουν τον ιδρυματικό τους λογαριασμό για τη σύνδεση στο skype for business.

Οi διδάσκoντες

Δημήτρης ΚουκόπουλοςΚαλή Τζώρτζη