Αγγλικά (IELTS) για Φοιτητές & Ερευνητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη των νέων καινοτόμων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης (e-learning) Professional English I & II σε συνεργασία με το British Council με προνομιακές παροχές για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών:

http://kedivim.upatras.gr/courses/professional-english/

Τα προγράμματα σχεδιάστηκαν μετά από σχετικό αίτημα αρμόδιων υπηρεσιών του Πανεπιστημίου και απευθύνονται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται για την απόκτηση της πιστοποίησης γλωσσομάθειας αγγλικής γλώσσας IELTS Academic για ακαδημαϊκές σπουδές καθώς και για εργασία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Το εντατικό πρόγραμμα Professional English Ι περιλαμβάνει ως 84 ώρες εκπαίδευσης σε διάστημα 4 εβδομάδων. Το πρόγραμμα ξεκινάει με ένα δωρεάν διαγνωστικό τεστ γνώσεων σε συνεργασία με το British Council για τη διαπίστωση των γνώσεων κάθε συμμετέχοντα/ουσας. Η διδασκαλία στηρίζεται σε ένα υβριδικό μοντέλο σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.  Συνεπώς ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμμετάσχουν ισότιμα από όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Το τέλος συμμετοχής για φοιτητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου Πατρών είναι 125 €.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έναρξη επόμενου κύκλου: Νοέμβριος 2018.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28 Οκτωβρίου 2018

Αναλυτικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Εικόνα: «Design A Better Business Workshop» του Sebastiaan ter Burg, CC BY 2.0

Skip to content