Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη ενενήντα τριών (93) συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του έργου «Απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού 2019–2020 στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (80926 – Ε.Υ. Β. Κυριαζοπούλου) (προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11/8/2019)

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της με αρ. 618 / 22.07.2019 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019-2020 στο Πανεπιστήμιο Πατρών», που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019-2020», με Επιστημονικά Υπεύθυνη την καθηγήτρια Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου του Τμήματος Ιατρικής, Πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης θα πραγματοποιείται με το διαβιβαστικό έγγραφο, το οποίο είναι συνημμένο και στο τέλος της Πρόσκλησης.

Η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων γίνεται μέσω του Ενιαίου Συστήματος Υποβολής Αιτήσεων – Προτάσεων του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών και του συστήματος υποβολής προτάσεων για απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε νέους επιστήμονες κατοχους διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων: 11 Αυγούστου 2019

Skip to content