Διαδικτυακή Ημερίδα στις 26 Μαρτίου 2021, 18:00-21:00 ώρα Ελλάδας (και Ν. Αφρικής), με θέμα «Το κίνημα του Φιλελληνισμού κατά την Ελληνική Επανάσταση».

Το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ και η Σχολή Σαχέτι σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή Ημερίδα στις 26 Μαρτίου 2021, 18:00-21:00 ώρα Ελλάδας (και Ν. Αφρικής), με θέμα «Το κίνημα του Φιλελληνισμού κατά την Ελληνική Επανάσταση».

Η Ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Παιδείας.

Την Ημερίδα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα χαιρετίσουν οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εξωτερικών καθώς και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Το θέμα του Φιλελληνισμού θα αποτυπωθεί μέσα από 9 εισηγήσεις εκπαιδευτικών και από δράσεις των μαθητών της Σχολής Σαχέτι.

Με το διαθέσιμο σύνδεσμο που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα της Ημερίδας https://conference.mysch.gr/ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο YouTube. Επίσης θα μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις και να πάρετε βεβαίωση παρακολούθησης. Τέλος, από την Ιστοσελίδα της Ημερίδας μπορείτε να ενημερωθείτε για το θέμα μας καθώς και για το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί σε λίγες μέρες.

Οι χαιρετισμοί των επισήμων θα γίνουν στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα και οι εισηγητές θα μιλήσουν στην ελληνική και θα προβάλλουν PowerPoint στην αγγλική.

 

Με τιμή 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Γεώργιος Βλάχος, Συντονιστής Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ gsvlachos@gmail.com,   0027624602740

Αντωνία Παπάζογλου, Διευθύντρια Ελληνικών Σπουδών Σχολής Σαχέτι tpapazoglou@saheti.co.za,    0027828995310

Skip to content