Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών: εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Στo πλαίσιo της δράσης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών», το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα υποστήριξης φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς / Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες.

Τα σεμινάρια έχουν ως στόχο την εκπαίδευση εθελοντών από την πανεπιστημιακή κοινότητα στην κοινωνική και ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στην επιμόρφωση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές).

Τα σεμινάρια ξεκινούν την Τρίτη 5/3, 17.30 στην αίθουσα Α013 (ισόγειο κτιρίου Α) και θα διαρκέσουν για όλο το εαρινό εξάμηνο όπως φαίνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

Τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση eko@upatras.gr στο οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητά τους.

εκ της Γραμματείας

Skip to content